søndag den 9. januar 2011

MIN weekend

Denne weekend fik jeg helt for mig selv, jeg havde nemlig sagt til manden o.s.v at man ikke skulle forvente af mig at jeg ville være særlig selskabelig eller at jeg overhovedet lavede noget husligt i denne weekend. NU vil jeg scrappe li´så meget jeg orker her i weekenden....
Ok jeg lavede lidt mad,men til 2 dage og jeg har været lidt huslig + jeg har været selskabelig (har nemlig set 3 film med manden,men der er osse blevet scrappet. Eller det vil sige, der er nok mest blevet afprøvet lidt forskelligt og hentet en del inspiration fra nettet ;-p Men hold op hvor har jeg hygget mig og slappet af! Og det var jo oss det der var planen!
Dette LO er dog ikke lavet her i weekenden, men jeg når måske at lægge lidt på i aften eller i morgen. Der skal nemlig lige printes lidt billeder der skal bruges til et minialbum jeg er ved at lave.


Håber du havde en god weekend!
Tak fordi du kiggede ind forbi
Scrappeknus fra Anja

5 kommentarer:

 1. Det er skønt at få (eller tage) tid til at lave noget man gerne vil. jeg glæder mig til at se hvad du har fået lavet i weekenden.
  Ovenstående LO er dog også skønt:-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det nogle flotte layouts ( også det herunder) , ) !

  SvarSlet
 3. Bare det var mig, der kunne sige sådan. Super LO.
  Krammer Heidi

  SvarSlet
 4. Hvor er din side blevet lækker, li´som dine LO´s

  SvarSlet
 5. Hvor er det dejligt du er tilbage på dine hjemmeide, glæder mig til at se alt det du får lavet. Og angående dine gaveønsker: efter at have set Tim Holtz nye dies, så ved du vel godt hvad du skal ønske dig i fødselsdagsgave??

  SvarSlet