mandag den 31. januar 2011

Der er drøn på....

Endelig blev jeg færdig med mit lille bilalbum af Noa (og mig).Jeg har prøvet på ikke at lave det for tuttenuttet og det syns jeg er lykkedes meget godt. Jeg har brugt papir fra Basic gray og jeg mener det hedder "Wander". Jeg så det i scrapfactory og tænkte at det passede perfekt til bilalbummet. Et af papirene var med en masse skilte på og nogle af dem har jeg klippet ud og brugt som pynt rundt om i albummet. Det hele er sat sammen med bindingsringe og lukningen er en hitch fastener (knop med skrue) og en elastiksnor."Bag" på bilen (i en af ringene) hænger der en karabin med en masse bånd i. Selvom jeg har fået nyt kamera syns jeg ikke billerne blev så gode, men man kan da godt se hvad det forestiller alligevel ;-)

Dækket er alm sort karton, men så har jeg punchet en cirkel og malet den med cracle paint.Gadget gears fra sizzix (TH).For at gøre den lidt anderledes har jeg malet den med crakle paint, viklet snor om takkerne og sat en metalblomst og en dekoperle i midten.
Igen gadget gears fra sizzix. Her har jeg sat en metaldims fra en knap til cowboybukser i midten og så har jeg ikke kunnet dy mig for at sætte en lille sløjfe på...................

Stopskiltet har jeg klippet ud af et af papirene og givet det godt med UTEE clear og derefter knækket det lidt. Det gir en sjov effekt og gør det lidt sejt.


Ja det var albummet, men det var ikke det eneste jeg fik lavet idag, jeg fik også lavet lidt kort til OSH og begyndte på et lille "sættekassekort" til en kollega , men det viser jeg senere.
Tak for besøget og kom snart igen.
scrappeknus fra Anja
3 kommentarer:

  1. sikken en produktiv weekend OG også OSHkort - det lyder dejligt, tak! Men her vil jeg mest kommentere dit supersøde album til barnebarnet. Hvor ser I søde ud begge to (især der hvor han bider dig i øret - tihi). Det er blevet så lækkert og drenget og både pynt, papir og detaljer er perfekte og sjove. God uge herfra!

    SvarSlet
  2. Hej igen - HELT morgenvækning var det trods alt ikke - jeg var vågen men ikke helt i tøjet endnu - mandag møder Kjel jo først kl. 10 og jeg skulle ikke noget før efter 12 i dag. =0)

    SvarSlet