mandag den 14. marts 2011

Convention marts 2011

Jeg har været på convention i middelfart med nogle madammer og vi plejer bare at ha det SÅÅ sjovt! Det havde vi osse denne gang og denne gang var vi 4 afsted sammen. Vi havde booket os ind på B&B (et eller andet sted i nærheden) og her indtog vi vores aftensmad, som bestod af lækre sandwich; inden turen gik ud til Lillebælthallerne hvor vi skulle sidde i 5 timer sammen med 70 andre scrappesøstre.Da det var slut med førscrap satte vi vores tasker ned i hallen og sendte lige et lille hurtigt blik rundt på alle butikkerne.....nøøøj hvor vi glædede os til at komme igen :-)
Vi kørte tilbage til B&B og riggede vores traditionelle ostebord til. Rødvinen blev åbnet og det medbragte lys tændt. NU skulle der hygges og snakkes. Nabo værelset var blevet advaret af Linda, der også havde foreslået at bytte værelse (det andet lå på den anden side af gangen), men de sagde at det overhovedet ikke gjorde noget at vi larmede.....de var nok ikke liiiige klar over
hvor meget vi larmer, for når først madammerne folder sig ud.... ;-)
Hvem kan nogle sjove historier?...ja altså vi er bare fjolser til at huske vittigheder, men når først den ene kom igang....Og så blev det Lørdag den 12 og Charlottes bil fandt vejen til Lillebælthallerne hvor den store scrappe og nuskaldershoppesogjegkøberaltformegetjegsynsjegligemangledeoglidttildag
Stine kom og sad sammen med os (når vi sad ned). Jeg tror hun var den eneste der rigtig fik lavet noget denne dag..men nu havde vi af erfaring heller regnet med at få scrappet ret meget, men mere sådan shoppe,snuse til hvad der er i butikkerne,snakke,suge ideer til os og blive inspireret.
Anette og Charlotte havde været på et kursus og det var ret fedt det de havde lavet, men jeg fik desværre ikke billede af det,men mon ikke de viser det på deres blogge her og her ?


Kl 19 sluttede det og jeg var helt flad.Jeg havde fået købt mig en hel del gode sager og det allerbedste køb var Tim Holtz die med ginen...JUBIII. Jeg havde dog stadig penge tilbage i pungen, men dem kan jeg jo bruge til scrap a mania i april. Vi fyldte Charlottes bil og kørte mod sjælland, men måtte lige gøre et holdt på en tankstation for vi var ærligtalt blevet lidt sultne og tørstige. Der væltede 4 trætte pjankede madammer ind i butikke og bestilte franske hotdogs og stakkels tankpasser blev lidt rød i kinderne da Linda gerne lige ville tørre pølsen af inden han kom den ned i brødet og lidt kækt med et frækt smil sagde til ham at sådan havde han nok ikke fået den før.......
Tak piger for denne sjove hjemtur, ja også for resten af turen!! I ER SKØNNE!!!!

Tak fordi du kiggede ind forbi min side
Scrappehilsner fra Anja

2 kommentarer:

  1. Det er sgu da godt, at jeg ikke er sart, for hold da fest nogle åndsvage billeder af mig du har sat ind!! Det er Ok, søde skat, sådan ser jeg jo nu engang ud!(hmfr)
    Det var en dejlig weekend, og jeg glæder mig rigtig meget til næste gang.

    SvarSlet
  2. Tak for et godt grin - hold da op - I har bestemt ikke kedet jer kan man se. =0) Og ja det var jo en alletiders dag. Stakkels tankpassere - Gitte og jeg var også lidt fjollede og trætte - så da jeg blev spurgt om jeg ville have bonnen kom jeg til at sige - "Ja men selvfølgelig - den skal hjem i mappen med mine værdipapirer" - men helt ærligt benzin er jo blevet superdyr ikke? Han så lidt fjoget ud den unge mand!

    SvarSlet