søndag den 6. februar 2011

midlertidig scrappeplads

Vi skal ha nye vinduer og gulvvarme, så soveværelset og mit lille nye rum er ryddet og skal rives ned. Så i øjeblikket er jeg blevet rykket ind i stuen med alt scrapperiet og har fået indrettet mig der.Min mand er nu bange for at jeg måske ikke vil tilbage...hehe nu får vi at se ;-) Det er faktisk ret hyggeligt at sidde her midt i det hele og både kunne scrappe og se fjernsyn og mærke den hyggelige varme fra brændeovnen. Hvis jeg lige bliver lidt træt ka jeg dreje stolen og vupti...tilte ned i sofaen......skøøønt. At alt fra soveværelset så osse er rykket herind -sengen, er knap så hyggeligt. Her er blevet lidt trangt og der skal ikke ligge for meget nogen steder, før her ser rodet ud.Nu må vi se om vi (jeg )blir skør af det eller om jeg holder det ud, manden lover at det,(vis alt går som det skal,)er færdigt om ca en måned........ih hvor jeg GLÆDER mig:-)

Vores spisebord er så blevet mit scrapbord og det er dejligt stort så jeg kan ha en del af mine ting der(i flere lag).


Det er køkkenet der er foran bordet(bag halvmuren),så jeg kan også følge med i hvad der sker der(hehe..det er ikk meget når jeg sidder på scrappladsen ;-) Man kan måske se hvordan jeg har stablet tingene lidt sammen og har det lidt i lag. Der var plads til nogle af alle mine små glas med blomster i, resten er kommet i nogle kurve ind på den lille sorte reol. Bag toten står min lille minireol med alle mine distress ink pads.

Den lille sorte reol står normalt ude i gangen, men kan fint bruges til nogle af mine ting.

mine små kommoder fra ikea og pladsen ovenpå...dem er jeg rigtig glad for.ja, jeg tror nu nok jeg kan klare en månedstid her;-)

Jeg har også et stort skab(igen fra ikea) med glaslåger, det står et andet sted i stuen, men det gad jeg altså ikke at ta billede af for det er jo ikke der jeg skal sidde og være kreativ og rigtig hygge mig ;-)
Tak fordi du kiggede forbi hos mig og tak til jer der lægger de søde kommentarer som jeg bare elsker at læse.....jeg kigger forbi hos jer og hilser på:-)
scrapknus fra Anja6 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet fint - det kan du da godt leve med i "lang" tid :o)
  Krammer Heidi

  SvarSlet
 2. Det ser skønt ud! Der kunne jeg da godt finde på et blive hængende.
  Selv scrapper jeg ved spisebordet, så det at have et bord der er dedikeret til scrap ALTID må da være skønt! Lækker lækker krog :-)

  SvarSlet
 3. Det er da ikke så dårlig med så flot en midlertidig plads... mon du ikke kommer til at savne livet omkring dig når du engang skal væk igen..

  SvarSlet
 4. Du har fået dig indrettet ret hyggeligt. Jeg må give din mand ret, det er ikke sikert du vil tilbage igen. LOL

  SvarSlet
 5. Det ser da ud til at du har fået indrettet dig rigtig hyggeligt selv om det evt. kun er midlertidig :) jeg sidder selv i stuen så jeg kan være sammen med familien og se tv samme tid. Og jeg vil bestemt ikke rykke andre steder hen. Såeee det kan jo ende med at din mand får ret.. griner

  SvarSlet
 6. Det skal du nok bliver rigtig glad for, dit sociale væsen. Om en måned kan I jo flytte stuen ind i dit gamle scrapværelse. Hvis I stiller sofaen på højkan skulle det da ikke blive noget problem. Tv'et kan jo stå udenfor, så man kan se det igennem vinduet!!

  SvarSlet