torsdag den 13. maj 2010

Mors æske

Mors dag skulle min mor også mærke og derfor lavede jeg denne æske med godter i til hende.
Jeg har haft ideen med de fyldte forme i et stykke tid og havde egentlig bare tænkt at finde en sød kagedåse til formålet. Men besluttede mig så tilsidst for at dekorere en æske selv, og det fortryder jeg ikke spor, for gaven blev da meget mere personlig og min mor blev da også rigtig glad for den. Jeg har brugt en hvid æske som jeg malede kanterne på med dabber (lake mist) og derefter gav jeg det med crackle paint (rock candy).Tilsidst sværtede jeg med distress ink (frayed burlap) og tørrede det overskydende af så det mest bare var i revnerne.. Jeg har brugt papir fra prima,ben fra tim holtz, knop fra LD,blonde og bling fra Prima.Kanterne på papiret er sværtet lidt med distress ink fra ranger i farven frayed burlap.Sommerfuglene er klippet ud fra prima papir ligesom blomsten er. Bladene er chipbord der har fået samme "omgang" som æskens kanter. Bogstaverne er fra sissix alfabet (cateyecorner) og på den anden side af æsken har jeg skrevet godter.
Når man letter låget på æsken er der 6 muffinsforme fyldt med lidt forskelligt til pynt til når hun laver kort og dekorerer chokoladeæsker og lign.
Jeg har stanset ud af rester og lavet lidt blomster og samlet sammen af forskelligt metalpynt.

Når man tar de 6 muffinsforme op af kassen er der en "bund" med en lille strop, som man kan løfte ud.........
og nedenunder gemmer der sig 6 andre fyldte muffinsforme. Nedenunder dem er der endnu en "bund" og under den ligger der lidt stemplede citater og andet godt.

Det var en fornøjelse at lave denne her for jeg glædede mig sådan til at hun skulle have den.
Tak fordi du læste med på min side
Scraphilsen fra Anja

2 kommentarer:

  1. Hold da op, hvor er den flot. Den er virkelig gennemført og jeg kan godt forstå din mor blev rigtig glad. Det er så dejligt når man kan glæde andre og samtidig hygge sig med sin hobby.

    SvarSlet