mandag den 24. maj 2010

Mit "nye" scrapperum.

Så er det ved at være tid til at vise mit "nye" scrapperum. Jeg har jo malet og fået sat ny bordplade ind og hylder op. Jeg har også fået købt mig en stationær computer og fået hængt skærmen op på væggen. Det er bare så fedt at være færdig...ja altså helt færdig er jeg jo så ikke alligevel, for på væggen bagved hvor jeg sidder, vil der blive taget et hak ind for der skal være et indbygget skab fra gangen. Når det er lavet skal jeg jo så ha noget på den væg, men ind til videre står der nogle stativer med kurve til tøj.Mit bord er 2,5 m og jeg kan rigtig brede mig, eller vi kan være 2.
På gallerihylderne har jeg glas med blomster i og mine dabbere og sticles.
En del af mine ting står fremme så jeg kan se dem, jeg bliver på den måde også inspireret og får jo brugt dem. Jeg har noget bånd som er på små ruller der ligger i en glasopsats og i et "sølvopsats" det ser så hyggeligt ud og jeg får det brugt istedet for at gemme det væk.

Det er fedt med et skab hvor jeg kan "gemme" en masse .Der har jeg bl.a. mine dies, sizzix alfabeter, billeder, scrapblade o.s.v

Man kan lige ane mine små metalkommoder fra ikea hvor jeg opbevarer ting,somlimdims,papirrester,chipboard,stempler,punches,embossing,andre matrialer,blomster o.s.vMin dejlige papirvogn står under bordet.
Jeg er rigtig glad for resultatet af mit værelse, det blev næsten ligesom jeg ville ha det og jeg nyder at sidde herinde. Jeg har siddet en del og surfet på nettet, men her har da været temmelig rodet et par gange så det er blevet indviet ;-)
Tak fordi du kiggede forbi min side.
Anja

6 kommentarer:

 1. Wow, hvor er det et lækkert rum. Jeg er helt misundelig. Lyst og lækkert. Og hvor har du mange "legesager" KH 10na

  SvarSlet
 2. Hej Anja1 hvor er det bare super flot. Sikke en orden, det kan jeg ikke prale af. Jeg er helt grøn er misundelse. Knus jette

  SvarSlet
 3. Sikke et dejligt lyst og skønt rum du har fået - tillykke med det. Det kan da kun være inspirerende at sidde og scrappe der :0)

  SvarSlet
 4. Superlækker Scrapplads du har. Hvor er du heldig! :)

  SvarSlet
 5. Wow det er da et rigtig dejligt rum du har fået der. Tillykke. Nu kan kreativiteten rigtig blomstre. Misundelig??? Nej da...........

  SvarSlet
 6. Super nice kontor du har fået. Det er lige til Bo-Bedre :o) Tillykke med det og hvor er det nogle flotte kort du har lavet.
  Gitte

  SvarSlet