torsdag den 18. februar 2010

En anderledes udfordring

Forleden var jeg inde på scrapsisters forum og der var et indlæg fra Benita.Hun udfordrede alle os andre scrappere i at lave et LO uden brug af mønsterpapir/karton. Man kan kigge ind på hendes blog for at se reglerne og den lækre præmie hun har sat på højkant. Jeg tog i hvertfald udfordringen op,da jeg syns den lød sjov og det blev så til dette layout med billede af min plads i mit scrapperum.

Til base har jeg brugt et karton som jeg har embosset med hvid embossing fra ranger derefter har jeg sværtet kanten. Jeg har brugt en side fra en avis, noget bølgepap og en kageserviet.
Blonderne under billedet er punchet i kopipapir med en punch fra Martha stewart de er sværtet og sat sammen over hindanden.Titlen er Thickers og skiltet, nederst til højre, er lavet med en spellbinders.Blomsterne har jeg lavet embosset organza der er "krympet" se her.Derudover er der brugt turkis blondebånd,perlesvirvler,stofblade,diekuts i papirogpapirsommerfugle.Tak fordi du havde lyst til at kigge forbi min side idag .


Scrapperapknuser fra Anja

3 kommentarer:

  1. Et rigtig smukt og romantisk LO til udfordringen.

    SvarSlet
  2. Er du syg det er flot! Nøj du har været kreativ. Flot klaret!!

    SvarSlet