onsdag den 29. juli 2009

Hængekort til flaske

Det er nu gået en uge siden jeg har lagt noget ind på siden....Jeg har godt nok lavet lidt sccrap, men det var til en gave og jeg fik selvfølgelig ikke taget billeder af det...øv.
Nå, men ellers har jeg da fået samlet en seng....malet havemøbler og shoppet i ikea....ikke noget scrap og jeg SAVNER det!! I går tog jeg med mine scrapveninder "madammerne" en tur til Helsingborg for at besøge scraproom. Jeg troede at butikken var meget større og at de havde meget mere, men vi fik da købt nogle ting som vi jo ikke kan leve uden. Bagefter kørte vi så en tur ud til väla hvor panduro ligger og købte lidt mere....... Vi havde en rigtig hyggelig tur!
Syntes at der lige skal være et par billeder af noget jeg har lavet:

Et hængekort til en flaske.


Jeg har brugt kvistkarton som jeg har malet lidt på med dabber i farven willow og så er kanten sværtet med distress "tea dye


Svirvlerne er embosset med farven kobber.Ellers er der brugt en side fra en gammel bog,,perler,knapper,blonde,metal sommerfugl , kæde med sommerfugl,metalspænde og blomster som er pyntet med stickles,små kobberknapper,halvperle, og scrappersfloss.


Scrapperap fra Anja

1 kommentar:

  1. Du har de SEJESTE idéer, Anja! Woop woop!

    SvarSlet