torsdag den 12. april 2012

Betinas lille hus......

Min veninde havde købt et fuglehus i lyst træ som hun havde tænkt sig at ha til pynt. Men jeg syns ikk at det var så hyggeligt at se på og vidste jo at med lidt papir og dims ville det blive meget finere ;-) Så jeg tog det med hjem og her er så resultatet efter at jeg har malet det i kanterne, sat papir på og pyntet det med bling, blomster og fjer. Stakit har det også fået. Det er i chipboard malet med gesso, så har det fået crackle paint og da det var tørt fik det med stain i farven pumice stone. Fuglen havde jeg købt for et stykke tid siden i Bahne.
 Taget er i flødefarvet karton, scallop kantpunch i baner og så limet på hinanden. Kanterne har lige fået lidt sværte så det giver noget dimension.
 Pigen på stigen er klippet ud fra et papir fra Prima og limet på. Blomstercirklen er diekut fra memorybox. En af mine nye dies som jeg bare syns er helt fantastisk :-)
 Papiret bagpå (og foran) er fra Prima.Du ønskes en dejlig weekend...måske vi ses pån SAM?
scrappeknus fra Anja5 kommentarer:

  1. Hej Anja - super flot sødt hus :-) KH Caia

    SvarSlet
  2. Hvor er det bare super fint og lækkert pyntet! Det må hun da absolut blive glad for.

    SvarSlet
  3. awww hvor er det SØDTTttt... jeg har sørme osse et sådan hus.. ;O)) måske du skulle fikse det op for mig.. aj jeg må IGANG tak for the look

    SvarSlet