tirsdag den 26. april 2011

finalekort

Nu er påskeferien forbi og jeg håber i alle har haft en rigtig god påske. Det har da været et forygende godt vejr og der har været mulighed for at få lidt sol på de vinterblege ben mens man gik i haven og ryddede op efter vinteren.
Jeg har simpelhen ikke fået blogget i mange mange dage, det er bare for dårligt, men jeg har haft så meget om ørene og jeg har haft lavet noget som jeg ikke kan vise, både gaver og så noget jeg ikke har fået taget billeder af,men det kan ses hos scrapfactory ;-)
Jeg deltog jo i scrapsisters kortmester og kom også i finalen. Jeg vandt desværre ikke ,men det var da sjovt at være med. Jeg har tidligere vist her på bloggen hvilket billede vi skulle lade os inspirere af og jeg fik dette ud af min inspiration:Tak for dit besøg og et tak til

dem af jer der stemte på mit kort!

scrappeknus fra Anja3 kommentarer:

  1. ...og det er sådan et smukt finalekort!! Jeg synes du har fortolket billedet helt unikt og specielt, og lavet et super smukt kort :D Meget elegant og i lækre farver!

    SvarSlet
  2. Dejligt at du er tilbage igen, Anja! Superflot kort både inde og ude. Jeg er også helt vild med din fortolkning af kortet.

    SvarSlet
  3. Smukt smukt kort, måske skulle der have været flere billeder, så man også kunne se hvor smukt og detaljeret det er inden i. Anyway, det er et super smukt kort. Kh 10na

    SvarSlet