onsdag den 6. oktober 2010

scrap i middelfart

Jeg har ikke været så god til at blogge her på det sidste. Jeg har haft travlt med mange ting og har ikke fået taget billeder af de få ting jeg har lavet. Jeg var til convent i middelfart sidste weekend og hold op hvor havde jeg glædet mig til at være sammen med mine søde veninder. Vi havde meldt os til førscrap så vi tog afsted fredag og indlogerede os på B&B. Vi skyndte os at spise en sandwich som Charlotte havde købt med til os og så drønede vi til hallerne hvor det blev afholdt. Jeg havde bla a planlagt et LO som, jeg ville deltage i konkurencen med, men havde glemt den die, som jeg skulle bruge til at stanse blade ud med og så gik jeg ærligtalt lidt i stå. Jeg havde nemlig sådan en god ide og blev faktisk slået lidt ud af den...hehe. Nå men det var kanon hyggeligt og jeg fik startet på min julebog (som jeg fortsætter med til søndagsscrap). På billedet ser du mine 2 søde scrappeveninder,Charlotte og Linda.Tilbage på B&B, diskede Linda lige op med dejlig rødvin og ostebord...MUMS, lige hvad man har brug for efter en gang førscrap!

Jeg var på kursus om lørdagen hos Majer og lavede et lækkert minialbum, som der kommer billeder af når jeg er helt færdig.Jeg nåede også lige at mødes med nogle fra scrapsister-teamet, men det var ikke meget(håber der snart er møde igen). Jeg fik shoppet-shoppet-snakket-shoppet og....shoppet, men det var jo osse en af de ting jeg var der for;-)Denne gang havde jeg noget med på byttebordet (tænkte at det ku finansiere noget af de nye indkøb ;-) )men, må indrømme at mit humør dalede en del da jeg opdagede at der var fjernet et sizzixalfabet fra min kasse og ikke var betalt for det og efter jeg er kommet hjem har jeg fundet ud af at der var flere ting der var væk.... hvor er det dog tarveligt:-( . Så ku jeg li'så godt ha ladet det stå og samle støv inde i mit skab!!
Nå, men jeg havde altså en rigtig dejlig tur aligevel . Fik mødt en masse rigtig søde mennesker og set mange, fra scrapsister forum, irl .Jeg var dælme også så heldig at vinde en masse karton på indgangsbiletten og noget fotolim i tombolaen.....ja det var en rigtig skøn weekend. Tusind tak til alle jer der var med til at gøre den så dejlig -man kan altså ikke lade være med at ELSKE denne vidunderlige hobby!!
tusind tak fordi du kiggede forbi min side
scrappeknus fra Anja

3 kommentarer:

 1. ja det er rigtig trist at der er nogle der "glemmer" at betale det de tar'fra byttebordet. sER UD TIL AT I HAR RÅHYGGET JER

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt ud... med ostebord og komme ikke her... !!!

  Men trist at folk ikke kan kende forskel på dit og mit...

  SvarSlet
 3. Ja, det var rigtig hyggeligt at sidde sammen med jer på conventionen.

  Det er da bare så luset ikke at betale og det er jo et regulært tyveri.

  SvarSlet