søndag den 13. juni 2010

Ønskeseddel

Min ønskeseddel hænger bare på køleskabet og jeg syns det ser så kedeligt ud og så fik jeg den ide at man måske kunne lave en lille lomme til den, så .. tænke...male... klippe.... distresse...rive... sværte .. stemple... pynte og så resultatet:

Jeg brugte en lille brun firkantet kuvert som jeg malede med craklepaint (picket fence) og sværtede (frayed burlap). Papir fra MME (pink Damask Paper i serien Lush).Gl. bogside der er sværtet(vintage photo). Stemplet vinger (Tim Holtz) på klar plast.Vintage billede der er distresset og sværtet (vintage photo). Lille skilt punchet og sværtet (frayed burlap & vintage photo).Blomst: (Prima),metalmidte og ferskvandsperle.Metalblade. Blonde. Og bagpå har jeg sat et manillamærke der er sværtet (frayed burlap & vintage photo) og sat bånd foroven. Bagpå det hele har jeg sat et par magneter så den kan hænge på mit køleskab. Nede i kuverten har jeg så min ønskeseddel (man kan ane den mellem kuverten og manillamærket) og det ser noget kønnere ud end før!

Tak fordi du kiggede forbiscrappeknus fra Anja

3 kommentarer:

  1. Fantastisk ønskeseddel, den kan da vist ikke få lov at hænge i fred. Den inviterer jo til at blive kigget på og pillet ved.

    SvarSlet
  2. Super flot!! - den pirrer også min nysgerrighed :-)

    SvarSlet
  3. HEJ - nå det er DIG der er Anja. Jeg kendte jo ikke alle ved "madamme-bordet" hvor Gitte og jeg fik plads til SAM. Jeg kan forstå du arbejder i "min" by!! Jeg kom nemlig lige efter I var kørt fra Scrapfactory i går og hørte om de unge scrappere og shoppere - supergod ide - hvilken klub er det - mine børn gik i sin tid i Klub Vest. Hilsen =0) Charlie

    SvarSlet