tirsdag den 4. oktober 2011

Fantastisk week-end med madammerne

whii... Jeg var i weekenden på convent i Middelfart med 5 andre skønne scrappepiger. Vi havde booket os ind i et 6 pers hus i resortet derovre og havde taget et x-tra overnatning så vi havde hele fredagen (inden førscrap kl 18) til at scrappe i. Kl 15:30 ca blev jeg samlet op af Charlotte der havde koblet trailer på sin bil til alt vores grej og tasker. Vi kunne nemlig lige være i hendes bil (6 sæder) men uden baggage. Så gik turen ellers rundt efter de andre og kl 20:30 ca var vi ankommet til stedet hvor vi pakkede ud og satte det medbragte bord (;-0) op. Vi gik straks igang med scrapperiet.  Vi var 3 stk der blev opppe til kl 02:30.
En seriøs scrapper, der lige skal bruge et stykke blonde
                                                                 ( og hun klippede virkelig i kjolen)
Næste morgen stod vi op og skyndte os at spise morgenmad og kl 10 ca, var vi igang med at scrappe kun afbrudt af lidt hurtig frokost og toiletbesøg og kaffe/te brygning. Det var bare smadderhyggeligt og vi havde det enormt sjovt. Kl 17:30 var der pakket sammen og vi drog til Lillebælthallerne hvor vi skulle til førscrap. Humøret var højt og vi var bare SÅ klar til scrap;-).
Kl 23 stillede vi så vores grej ned i hallen hvor selveste conventet bliver afholdt. Butikkerne havde stilt deres op og man kunne se at der var kommet nogle nye ting hjem så vi var da bare helt vildt spændte på den næste dag. Vi kørte hjem til huset og riggede vores traditionelle ost og vin bord til.
Der blev snakket og grint og ja.... når 6 madammer er sammen så hved man jo hvor samtalerne kan ende... hehe. Den første der gik i seng var Linda men tror ikke hun sov før de sidste gik i seng og denne gang blev kl osse 02:30. Så blev det Lørdag og vi gjorde os klar spiste morgenmad og pakkede os sammen og tog  så spændte til Lillebælthallerne. Det var smadder hyggeligt at møde en masse mennesker som osse har den samme passion som en selv. Der blev handlet og sludret og ligesom det plejer, ikke lavet ret meget andet ;-) Jeg var ikke på kursus denne gang syns der går for meget tid med det og jeg vandt heller ikke noget,men købte en del nyt og hyggede mig kanont! Kl 19 sluttede det og vi pakkede traileren og drog mod sjælland og jeg blev som den sidste sat af kl 0:45 ca .Der var jeg oss ret træt, men høj af min tur.

Det har bare været en rigtig hyggelig og sjov tur og nogle fantastiske skønne piger jeg var sammen med-Tak skal i ha!

og til jer 5: kongerne længe leve;-)
Var du osse på conventet denne gang og havde du oss en go tur som du har blogget lidt om? så læg en besked her, så kan jeg besøge din side og læse om den!

Tak fordi du besøgte min side og ha en rigtig kreativ uge!

scrapperapknus fra Anja

4 kommentarer:

 1. Tihi - tak for fin fotoreportage - I har da bestemt hygget - og tak for hyggeligt bordselskab om lørdagen. Jeg læste i går at BurgerKing lukker i Danmark - og nu kan jeg se hvorfor! Ovenpå så fint besøg har de jo ikke noget tilbage at glæde sig til. Jeg har også blogget lidt fra dagen - både hos mig selv og OSH men ikke været lige så flink med kameratet i hallen. Der er tilgengæld foto af mine indkøb. Det må dælme være en lang tur rundt siden du først var hjemme kl. 0:45 - jeg tror jeg landede kl. 22:15 efter at have hentet min bil hos Sivsko.

  SvarSlet
 2. Ja sikken en tur, jeg glæder mig vildt til den skal gentages. Er stadig helt høj!

  SvarSlet
 3. Uha det ser ud til max hygge...Men er nu også et par dejlige dage når man sådan kan komme afsted og kun skulle tænke på sig selv.

  Anja

  SvarSlet
 4. Super hyggeligt - surt jeg kun var med lørdag :-)
  Krammer Heidi
  Håber snart vi ses

  SvarSlet