torsdag den 11. august 2011

Her scrapper jeg

Ja så blev vi endelig færdige med renoveringen af mit rum, soveværelset og entreen. Det har tog 5 mdr...laaaang tid. Vi sov i gæstehytten så skulle heldigvis ikke osse ha sengene ind i stuen,men tøj og alt mit scrap var derinde. Jeg har tidligere vist på bloggen hvordan jeg havde indrettet mig i stuen med mit grej og jeg syns da osse at det var hyggeligt at sidde derinde lige ved tv'et og brændeovnen. Men det er nu rart at kunne lukke døren til rodet indimellem ;-)
Men som lovet kommer der nogle billeder af rummet her:







Jeg har det meste af mine ting i gennemsigtige plastiskkasser.Så kan jeg se hvad der er i. Jeg mangler at lave labels til kasserne ogt til skufferne i mine 3 metalkommoder fra Ikea. Der er jo blevet rykket lidt rundt på tingene efter at jeg er rykket tilbage på mit "nye" rum.


Jeg har før haft mine thickers hængene, men syns ikk det er den bedste løsning for mig da de nogle gange falder ud eller rasler rundt i pakkerne, så dem har jeg lagt i en stor plastkasse og nogle i et plastetui som jeg har med i min taske når jeg skal ud og scrappe. Men jeg syns det er hyggeligt at ha lidt hængene og så bliver jeg inspireret af at se på dem og farverne.Derfor har jeg lidt af mine ting såsom blomster, knapper,blonder ,metalpynt o.s.v i glas og skåle så jeg ka se på dem.

Jeg har købt to små reoler med fire rum i hver. Dem har jeg sat hjul under for så kan jeg køre dem ind i stuen når vi er flere der scrapper sammen. I den ene af reolerne er der mine dies og min bigshot står ovenpå. Det er osse en perfekt arbejdshøjde at stå ved.

Her er nogle af mine bånd i ruller. Stativerne de er på har jeg købt af min veninde Charlotte, hun fik dem lavet efter én jeg havde i forvejen....jeg ku egentlig godt bruge et par stykker mere......


Så nu vil jeg igang med at scrappe igen. Jeg har ikke fået scrappet så meget i ferien og jeg savner det. Og det bedste af det hele er at hvis/når jeg ikke gider mere eller lige skal ha pause fra det....ja så lukker jeg bare min dør. Jeg behøver ikke at kigge på rodet ;-)



Tak fordi du kiggede ind forbi min side idag. Ha en rigtig dejlig torsdag.Scrappeknus fra Anja












12 kommentarer:

  1. Ih hvor er det bare flot og lækkert:-))er lidt misundlige har alt mit i soveværelse, og sikke en orden HiHi hvor lang tid holder det. ses knus

    SvarSlet
  2. misundeligt misundelig misundelig - kan ikke siges mange gange nok.... Det er bare blevet et super lækkert rum :-)
    Krammer Heidi

    SvarSlet
  3. Jeg er ikke spor misundelig... for jeg har også mit eget lækre rum... men godt ser det i hvert fald ud... håber du får fred og ro til også at være kreativ i det...

    SvarSlet
  4. Hvor ser det bare super fantastisk ud. Bare jeg også havde mit eget scrapværelse.

    SvarSlet
  5. Hold da op hvor er det bare et lækkert scrapværelse, let, lyst, feminint og sødt. Nøjagtig som din scrapstil.- SÅ FLOT. kh 10na

    SvarSlet
  6. Vidunderligt scrapværelse, så gennemtænkt og hyggeligt. Tillykke med det :o)

    SvarSlet
  7. Uhhha, hvor er det dog et lækkert scrapværelse !! Helt i stil med det jeg ønsker mig... men indtil sønnen er flyttet hjemmefra, må jeg nøjes med min krog i stuen :o)

    SvarSlet
  8. Ejj hvor ser det bare super hyggeligt og flot ud.. Er vild med stilen i dit rum!!
    Nu dine Distress Ink står sådan, er der en grund til det eller?? Har læst stempelpuder skal stå på hovedet, så det gør jeg nemlig med mine af dem.. Har du oplevet udtørring når dine ikke er på hovedet??

    Hvor er de bare smarte dine båndrulleholdere.. Jeg stod faktisk på min ferie og så på en køkkenrulleholder og overvejede om man kunne bruge den Tihih, men stangen var for tyk- så dine er jo perfekte!!

    Uhh kender godt det med ikke at have nået at scrappe i ferien.. Her har jeg heller ikke nået det vilde....
    Men glæder mig til at se hvad du får lavet i dit lækre rum!!

    SvarSlet
  9. WOW hvor et fantastisk scraprum du har fået, det ser bare så godt ud, der er lige et par idéer der skal afprøves ;)
    Sådan nogle båndrulleholdere kan du vist godt sætte i produktion, så er jeg 1. kunde ;)
    Tak for kikket :)

    SvarSlet
  10. Hvor er det bare super lækkert - jeg er død misundelig. Knus!

    SvarSlet
  11. Super lækkert rum som jeg bare er rigtig misundelig på :-))))))) Lyst og godt indrettet.

    SvarSlet