tirsdag den 28. juni 2011

Et kig indenfor................

Vi er jo ved at renovere lidt herhjemme, bla a mit scrapperum. Vi (hehe min mand mest) er kommet så langt at der nu "kun" mangler at blive lagt gulv i de tre rum, bygges et indbygget skab i entreen, sættes 11 spots op, males døre og sættes dørkarme + pyntelister op......... hm...det var da egentlig meget endnu. Jeg håber snart at det blir færdigt så jeg slipper for at ha alt i stuen og så jeg kan få mit scrapperum igen :-)


Nå, men her er en af de ting som jeg indimellem har syslet med. Jeg fik ideen for et stykke tid siden men har nu fået det lavet. Jeg har rigtig hygget mig med at lave det og syns oss at det er hyggeligt at kigge på/i.
Kassen er en trækasse fra søstrene grene og den har jeg malet og dekoreret med papirrester og ting og dims som jeg har haft i gemmerne. Håndtaget er en lille "glas"knop fra Lisbeth Dahl.

Indeni har jeg dekoreret den så den giver en en fornæmmelse af at man kigger ind i en systue.
Værsgo at kig ind....håber du nyder det du ser :-)

De små syruller er hjemmelavet og målebåndet har fået en gang alkohol ink

Tak fordi du kiggede ind forbi

scrappehilsen fra Anja

9 kommentarer:

 1. wow så super lækkert og sikke fin ide med at æsken fungere som skab, såååååå flot

  SvarSlet
 2. Hold da helt op en lækker kreation med masse fede detaljer. Den må med næste gang vi ses, så den kan nærstuderes :))

  SvarSlet
 3. Ja - den skal ses på med fingerne :-)

  Den er bare super flot og smadder hyggelig at kigge ind i...mon man helt glemmer at scrappe, hvis den æske står fremme???

  SvarSlet
 4. Sikke et fantastisk arbejde - super lækkert med swirls'ne og ginen på forsiden - og endnu mere lækkert inden i... sikke søde dine garndimser er...

  SvarSlet
 5. Vildt lækker kasse du har fået dig lavet, SÅ inspirerende.

  SvarSlet
 6. hvor er det en flot kasse du har lavet :-) sikken en god idé :-)

  SvarSlet
 7. Ja, men så fandt jeg endelig frem til den ANJA der har lavet den skønne "systuekasse" jeg er fuld af beundring, og jeg kommer nok til at forsøge at lifte den, det gør forhåbentlig ikke noget? v.h. morkaren.

  SvarSlet
 8. Hej Anja, tak for kommentar på min blog, og jeg vil helt sikkert forsøge mig med "systuen" jeg har fået fat i en kasse, med et flot lukketøj, og er begyndt at samle ting der skal i, og den kommer på min blog når den er færdig, og jeg skal nok skrive på SS hvem jeg har liftet.
  jeg skal bare lige have mit "vild med dyr" album færdig først. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 9. Så Anja, ligger min udgave af "systuen" på min blog, jeg håber du kikker ind og måske lægger en lille kommentar. v.h. morkaren.

  SvarSlet