torsdag den 25. februar 2010

Michael Jackson-en bestilling

Jeg havde fået en bestilling på et billede(jeg har lavet et før) med Michael Jackson. Det skal bruges til som 1. præmie til en MJ-fest som min gamle nabo skal holde.Han er godt klar over at det tar sin tid at scrappe og ville derfor ikke spørge om jeg kunne lave 2.og3. præmien også,men det har jeg gjort alligevel for han er bare sådaan en sød fyr! Resaultatet kan i se herpå billederne.








Tak for at du ville kigge med på siden idag,
jeg blir så glad hvis du lægger en lille kommentar til mig :-)
Scrapperap fra Anja

søndag den 21. februar 2010

søndagsscrap

Så var det endelig blevet tid igen for vores månedlige søndagshyggescrap.Det blev holdt i Frederiksund hos Charlotte,en af madammerne. Det plejer at være rigtig hyggeligt og det var det selvfølgelig osse denne gang. Det er bare sådan nogle søde piger allesammen og jeg glæder mig allerede til næste gang! Udover at drikke kaffe og spise dejlig kage (tak Charlotte og jette)fik jeg lavet to layouts det ene var mit bidrag til scrapsisters vinterferie udfordring i uge 7 og det kan ses her . Det andet layout er dette som er et gammelt skolebillede af min datter.

Tak fordi du gav dig tid til at besøge min side.
Scrapperapknus fra Anja

torsdag den 18. februar 2010

En anderledes udfordring

Forleden var jeg inde på scrapsisters forum og der var et indlæg fra Benita.Hun udfordrede alle os andre scrappere i at lave et LO uden brug af mønsterpapir/karton. Man kan kigge ind på hendes blog for at se reglerne og den lækre præmie hun har sat på højkant. Jeg tog i hvertfald udfordringen op,da jeg syns den lød sjov og det blev så til dette layout med billede af min plads i mit scrapperum.

Til base har jeg brugt et karton som jeg har embosset med hvid embossing fra ranger derefter har jeg sværtet kanten. Jeg har brugt en side fra en avis, noget bølgepap og en kageserviet.
Blonderne under billedet er punchet i kopipapir med en punch fra Martha stewart de er sværtet og sat sammen over hindanden.Titlen er Thickers og skiltet, nederst til højre, er lavet med en spellbinders.Blomsterne har jeg lavet embosset organza der er "krympet" se her.Derudover er der brugt turkis blondebånd,perlesvirvler,stofblade,diekuts i papirogpapirsommerfugle.



Tak fordi du havde lyst til at kigge forbi min side idag .


Scrapperapknuser fra Anja

onsdag den 17. februar 2010

Organzablomster

Disse fine blomster har jeg lavet af embosset cirkler i organza .Du kan bruge lige de farver du har lyst til og brads i de farver og former der passer dig. Jeg syns de er så fine og de er ikke så svære at lave.Jeg har lavet en vejledning med billeder som du er velkommen til at kopiere.



Dette er hvad du skal bruge.

klip 3-4 cirkler i organza

Find et stempel med mønster og stempel med clear embossing
på cirklerne. Pas på du ikke er for lang tid om det så limen når
at tørre.Ta eventuelt en cirkel ad gangen.....................................
Kom embossingpulver på cirklerne, du kan bruge lige den
farve som du ønsker blomsten skal ha..................................
med varmepistolen smelter du forsigtigt embossingpulveret

Derefter varmer du dem lidt mere så de "krymper".Du
skal stadig være forsigtig så de ikke smelter for hurtigt.

Til allersidst sættes de sammen ovenpå hinanden . Du kan
også lave dem i mønstret organza,men så behøver du ikke at
embosse på dem.

Rigtig god fornøjelse til jer der har lyst til at lave disse blomster.


Scrapperapknus fra Anja

tirsdag den 16. februar 2010

Mine scrapbolsjer

Her er lidt billeder af min bolsjebøtte.Det er selvfølgelig lakridsbolsjer der er i......De er bare så rare at ha, f.eks. når jeg er ved at gå sukkerkold efter flere timers kreativitet,eller når jeg går i stå så fungerer de som "tænkebolsjer" eller når jeg syntes jeg har lavet noget godt -så er det et"belønningsbolsje" de er osse "trøstebolsjer" - "mensdettørrerbolsjer" - "overvejerbolsjer"
"oprydningsbolsjer" eller slutforidagbolsjer"......og selvfølgelig har jeg scrappet på bøtten!







UHM......................
Tak for at du kigge forbi min side
Scrapperapknus fra Anja



mandag den 8. februar 2010

Søndagsscrap

I går,søndag, var det scrappedag her hos mig. Jeg fik godt nok ikke lavet så meget som jeg godt kunne ha tænkt mig, men jeg havde en rigtig hyggelig og dejlig dag. Jeg fik bla.a lavet dette LO.Jeg har haft billedet med til flere crops,men ikke rigtig fundet papir der passede........

men i går fandt jeg så på at embosse i kanten af et ark karton og det passede rigtig godt til det mønstrede. Jeg brugte osse noget bølgepap (som jeg er rigtig begejstret for at bruge) det sværtede jeg med en vanilie farvet stempelfarve. Der er brugt to slags blonder,bogstaverne er thickers og billedet har jeg slebet i kanten og tegnet på med en hvid pen. Fotoankeret og svirvlen er stanset ud i grungeboard og sværtet , blomsten er stanset ud i karton,sværtet og sat sammen med en brads. Sommerfuglen er et print i papir.

Tak for dit besøg

scrapperaphilsen fra Anja

søndag den 7. februar 2010

Værtindegave

I går var jeg til fødselsdag, det var min bror der blev et år ældre. Men det var hos min mor det blev holdt så derfor lavede jeg en lille "værtindegave" til hende. Det er en Anton Berg æske som jeg har beklædt med papir og pyntet med kageserviet der er sværtet, bånd, blomster, blade, fjer, nipsenåle,perlemorsknapper og en sommerfugl i papir.




Tak fordi du kiggede med

Scrapperapknus fra Anja

lørdag den 6. februar 2010

Til oldemomsen

Nu er albummet blevet afleveret til min mor og hun blev rigtig glad for det. Det betyder jo at jeg så kan vise det her på siden. Der er sat scanningsbillede ind og så er det meningen hun selv kan fylde lidt flere billeder og dataer i af oldebarnet. I en af plastiklommerne er der nogle diecuts som jeg har lavet så hun har lidt ekstra pynt at sætte på.






Tak fordi du besøgte min side.
scrappeknus fra Anja


mandag den 1. februar 2010

Gavekort

Her vil jeg vise et anderledes gavekort. Jeg har brugt 2 ølbrikker som jeg har beklædt med papir fra websters page. Der er distresset, stemplet og sværtet. De to brikker er så samlet med bind-it-all og der er bundet et lille hjerte i spiralen med scrappers floss.








Tak fordi du kiggede med.
Scrappeknuser fra Anja